hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Vakfolt - Hivatalos előzetes

Értékelj!Bejelentette: Slemmerfilms Studio

Vakfolt - Hivatalos előzetes (bemutató)
Készítette:  Slemmer Ádám, Varsányi Szabolcs, Benesovits Áron, Rábaközi Gergő, Réti Nóra, Bernáth Viktor, Járosi Slemmerfilms Studio

Tartalom: A vakfolt a szem azon része, ahonnan a látás információja lép ki az agyba. Egy új technológiával, az ebbe a pontba ültetett mikrochip segítségével az emberi szem egy kameraként funkcionál. Ezt alkalmazva bárkit meg lehet figyelni. Várady Attila (Rábaközi Gergő) élete egy bizonyos esemény miatt gyökeresen megváltozik. Munkát keresve egy különleges csapatra talál, akiknek a feladata beültetni ezt a mikrochipet egy neves kutató szemébe... Főszerepben: -Rábaközi Gergő -Réti Nóra -Slemmer Ádám -Benesovits Áron -Bernáth Viktor

Műfaj: akció, vígjáték, | Hossz: 2:19 | Pontátlag: 9.67 | Ennyi értékelésből: 6


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14019. Roni értékelése : 10 pont


Wow! EZ PROFI! Teljesen magával sodort!Látni kell!
   Hozzáfűzés
13998. OSSYNI értékelése : 10 pont


na ez nagyon király volt ! Hangon lehetne csiszolni még de teljesen zsír a hangulat !
   Hozzáfűzés
13941. saturn értékelése : 10 pont


A trailer az nagyon profi és igéretes, kiváncsian várom a teljes filmet. És tényleg mozi film lesz belőle 2015-ben? Akárhogy is le a kalappal!
   Hozzáfűzés
13940. Estevez, a filmestészta értékelése : 10 pont


Csúcs Egészen film jellegű
   Hozzáfűzés
13937. DemocraticDragon értékelése : 10 pont


A szereplők egy kicsit túljátszották néhány szerepüket, főleg Vitmann Zsolt. Semmiképpen nem ártana, ha kicsit jobban tisztában lenne magával, kicsit természetesebben állna a kamerához, és nem olyan szerepet játszana, amilyennek ő elképzeli Zsoltot, hanem olyat, amiben egy kicsit önmagát adja. Fontos hangsúlyozni, hogy kicsit, ugyanis az alakítás ezek nélkül az apróbb hibák nélkül tökéletes lesz.

Az orvos akcentusa (1:01-1:02 körül) nekem egy kicsit erőltetett volt, túlságosan nevetséges egy ilyen viszonylag komoly témához, de az is lehet, hogy csak a trailer többi részétől üt el ilyen erőteljesen. 1:03-nál, amikor a lány megy, indokolatlannak éreztem azt a Windows Movie Maker-es fényt a kép közepén, eléggé lerontja az összképet, pedig a lány alapvetően minden tekintetben képernyőre való. A túljátszás mondjuk 1:28-nál is jelen volt.

Egyébként nagyon jónak ígérkezik, örömmel várom!
   Hozzáfűzés
13925. kypD értékelése : 8 pont


Nekem nagyon tetszett az előzetes. A látványvilág nagyon rendben van, a színészek kicsit amatőrök, de mivel amatőrfilmről beszélünk ez természetes. A helyszínek, a hang meg minden egyéb is első osztályú, látszik, hogy rengeteg munka van benne, az a tipikus mozi előzetes hang meg, aki a neveket mondja be, az hatalmasat dob az egész előzetes arculatán, szóval csak gratulálni tudok és várom a filmet!
   Hozzáfűzés


1