hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Interjú

Értékelj!Bejelentette: Elekes_Pictures

Interjú
Készítette:  Elekes Gergő, Gallai József Elekes Pictures

Tartalom: Az álláshirdetésre jelentkező fiatal nő egy hidegvérű gyilkos első számú célpontjává válik. A kanadai Headline International Film Festival (HIFF 2014/I) különdíjazottja.

A kanadai Headline International Film Festival (HIFF 2014/I) különdíjazottja.


Műfaj: thriller | Hossz: 69 | Pontátlag: 9.67 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13911. OSSYNI értékelése : 10 pont


Azon filózok, hogy Ti az-az Elekes picture vagytok e, akiket évekig oltottam, hogy milyen szart csináltok?! Mert ez a film akkora lépés, hogy csak ámulok-bámulok ! Végre beérettetek ! Végre van remény ! EZ IGEN ! Először is a főszereplő csajt szeretném kiemelni, hogy nagyon jól játszott, szinte viszi a hátán a filmet. Annak is külön örülök, hogy nem egy plázacicával próbálkoztatok, hanem egy igazi karakter nővel, be is jött, hiteles volt ! A történet rendkívül amerikai thrillerekre hajazó, sőt a végén a csavar is. Ha a történet meg lett volna spékelve egy-két másik szállal, akkor az abszolút profi kategóriát ütné meg. Félreértés ne essék, amatőr szinten így is maximálisan jó lett ! Ami viszont nem tetszett az egyik képen sem a vér, nem volt túl hiteles. És ha tehetnék egy javaslatot. Tegyétek fel a videót felirat nélkül, lehet csak engem zavart nagyon, de tényleg nagyon zavart. . . ha akartok egy igazán jó nézettséget a magyarok körében akkor tegyétek mögé a bűvös szót: teljes film
Vágás, hangok, zene, képi világgal nem volt különösebb baj, működött. A nemzetközi díjnak külön gratulálok ! Mivel a a fejlődésetek hatványozódott, így egyértelmű tízes ! ÉS TÉNYLEG ÍGY TOVÁBB !!!
   Hozzáfűzés


1 
13924. Elekes_Pictures hozzáfűzése


Nagyon köszönjük az értékelést, a pontot, az észrevételeket. Bízunk benne, hogy a következő filmünket is megtekinted.


1 


13872. Estevez, a filmestészta értékelése : 9 pont


A film erőssége a főszereplő színésznő. Érezhetően profi. A rendezés és a képi világ is néhány snittől eltekintve profi szakembereket sejtet, profi hangulatot teremt a filmnek. Nagyon ritkán éreztem azt, hogy ez amatőrfilm lenne. (de azért 1-1 snittben, képben igen)

Ami nekem picit negatívum, hogy picit izgalmasabb, feszültebb lehetett volna, nem igazán volt meg, hogy miért küldi helyszínről helyszínre a pszihopata. (talán, hogy éreztesse, hogy ő irányít. ) Nem volt világos, hogy hogyan tett szert ilyen képességekre, mint mesterlövészet és telefonhekkelés. Node nem lehet minden tökéletes, majd fejlődtök még ezen a téren is. Pozitívum történet terén, hogy meglepetés volt benne, a majdnem szimpatikussá váló gyilkos szövege, története szint már-már meggyőzött arról, hogy valójában ő a jó ember, a névtelenül igazságosztó pszihopata Batman.

Úgy gondolom, hogy jól löttétek be a lehetőségeiteket. Mármint. . . 2 szereplős minimál thriller, kihoztátok a nobudgetből a maximumot.

Külön gratulálok a nemzetközi díjhoz!
   Hozzáfűzés


1 
13875. Elekes_Pictures hozzáfűzése


Köszönjük az értékelést és az észrevételeid, jogosak és megfontolandók. Reméljük a következő filmünknél is a nézők között köszönthetünk.


1 


13870. saturn értékelése : 10 pont


Először is gratulálok a különdíjért, megérdemelte. Jómagam egy paranojás ember vagyok és hasonló gondolattal egy lepukkant helyszínen megtartott interjún nekem is ez volt ez első ami a fejembe ugrott: itt tutira meg fognak ölni. Mostantól már rettegni fogok (reméljük feleslegesen)
A történet szerintem nagyon jó, a szereplők is jól játszottak, a hang is a helyén volt, a képi világa is tetszett. A kép néha tulzottan remeget, ez az egyetlen ami nekem nem jött be (pld. amikor az operatőr futott a kocsi felé). De ez a dolog se zökkentett ki a filmből, úgyhogy részemről maximális pont gratulálok és így tovább!
   Hozzáfűzés


1 
13874. Elekes_Pictures hozzáfűzése


Köszönjük szépen az értékelést és a filmre fordított idődet. Mindig van mivel foglalkoznunk, így remélhetőleg a következő még jobban fog tetszeni.


13871. Estevez, a filmestészta hozzáfűzése


Megnéztem én is, de azt hiszem még alszom rá egyet, mielőtt értékelném. . . nem egyszerű


1 
1