hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Kozmikus naptár

Értékelj!Bejelentette: Milán

Kozmikus naptár
Készítette:  Jurkovics Milán

Tartalom: A világegyetem kialakulása óta 14 milliárd év telt el. Ez elképzelhetetlenül hosszú idő és alig lehet bármihez is viszonyítani. Azonban Carl Sagan csillagász megpróbálkozott ezzel. Sagan egy teljes évet vett alapul, amelybe belesűrítette az összes valaha történt fontos kozmikus eseményt. 1 év. Egy újévtől újévig tartó időszak. Ahol az első esemény az univerzum kialakulását, míg az egy évvel későbbi a jelen pillanatot szimbolizálja. Ebben a filmben végigjárjuk mi is ezt az egy évet, hogy el tudjuk képzelni milyen idős is a világegyetem!

Műfaj: természetfilm | Hossz: 11 | Pontátlag: 9.40 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14216. A.Gábor értékelése : 9 pont


Nagyon szépen bemutatja a Sagan féle kozmikus naptárat, pont ilyet kerestem fizika órára a diákjaimnak! Köszönöm!
   Hozzáfűzés
13256. slawter értékelése : 9 pont


Heló!

Nagyon tetszett, természetesen a legjobban az idősávos rész jött be . Néhány helyen viszont kissé szerencsétlennek éreztem a bevágásokat - pl. a csikóhalat, és a
apjainkban játszódó képeknél volt, amelyik nagyon elütött a többi, nagyon jól megkomponált képtől - ez főleg azért volt kcisit zavaró, mert a videó jelentős részében lenyűgöztetek, nagyon tetszettek a megoldások .
   Hozzáfűzés
13251. Redix értékelése : 10 pont


Én imádom a csillagászatot, a világegyetemről és a világok kialakulásáról szóló dokumentumfilmeket!

Ez esetben látszik, hogy iskolásoknak készült ez a videó - legalább is én így érzem. Profin van kivitelezve minden szemszögből, és jó ötlet ez az 1 év! Szívem szerint 9, 5 pontot adnék, mert én már nem vagyok iskolás , ezért jobban szerettem volna nézni a látványos, meganimált galaxisok, bolygók és az élet kialakulását! De mivel ez nem természettudományos dokumentumfilmnek készült a National Geographic-nak, így 10 pontot érdemel!
   Hozzáfűzés
13245. Podi értékelése : 10 pont


Igényes, összetett, előre átgondolt, szépen megtervezett. A werket is megnéztem, szép csapat munka, külön gratulálok mindenkinek.
   Hozzáfűzés
13233. OSSYNI értékelése : 9 pont


Nagyon profi, aranyos megvalósítás, érdekes is, jók a vágások, és a kontraszt is, mennyi is az ember történelme. Milán mi lett te belőled?
   Hozzáfűzés


1 
13248. OSSYNI hozzáfűzése


Emlékszem még a Real Time előtti aktatáskás lövöldözős filmedre, nagyon 2d kocka patternes környezetben, már a címe homályba veszett. Ez fejlődés barátom ! -remélem kitartásod jó honoráriummal is társul, ha már bekerültél ebbe a körbe !


13244. Milán hozzáfűzése


Köszi Oszi! Hogy mi lett belőlem? Lényegében ilyen kis tudományos-érdekességekről készítek oktatási filmeket, 3-5 percben, igaz, ez a mostani kicsit megszaladt


1 
1