hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

The Evolution of Film

Értékelj!Bejelentette: Arrin

The Evolution of Film
Készítette:  Bocz Bálint, Tímár Gergely iMAGE Studio

Tartalom: - fesztivál szereplések miatt ideiglenesen nem elérhető - Egysnittes felvétel, melynek során végigjárhatjuk a film evolúcióját nagy klasszikusokon keresztül a kezdetektől napjainkig.

Műfaj: vizsgafilm | Hossz: 3 | Pontátlag: 9.56 | Ennyi értékelésből: 9


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


12996. Beast értékelése : 10 pont


Ez is profi alkotás! Tökéletes! Nagyon ötletes. Gyönyörű megvalósítás. Egy pillanatnyi unalom sincs. Egyetlen hibája, hogy hamar véget ért.
   Hozzáfűzés
12727. csubakkamuki értékelése : 8 pont


Nagyon komoly. . először nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen jól meglesz csinálva. . sőtt. . azt se tudtam, hogy mi ez. . csak nézek egy pár ilyen hasonló jó kis filmet! A lényeg, hogy jó lett :d
   Hozzáfűzés
11730. Supermedia Pictures értékelése : 9 pont


Nagyon szuper megoldások vannak benne, és profin van megcsinálva ez az egy snittes felvétel. Ritka az ilyen jó film itt a halivudon. Talán lehetett volna benne több jelenet is, de tudom hogy egy ilyen amatőr produkciónál nincs mindenre költségvetés. Csak így tovább, remek!
   Hozzáfűzés


1 
11744. Arrin hozzáfűzése


Köszönjük, igyekezni fogunk! Nem is igazán a költségvetéssel volt a gond, hanem talán inkább a 3 perces időkeret, amibe bele kellett férni. Szerettünk volna még sok filmet beletenni, az adott körülmények között ezek tűntek megvalósíthatónak. Majd egyszer talán készítünk igazán átgondolt változatot!


11731. Supermedia Pictures hozzáfűzése


Egyébként ilyen tudással simán elmehetnétek a reklámfilm szakmába is. Amit mások sokkal nagyobb költségvetéssel csinálnak meg, azt ti olcsóbban és jobban.


1 


11654. Szombath Máté értékelése : 10 pont


Tudjátok ti jól mért 10!
Ja Aranypolgárért kár. Na meg az hogy nincs benne semmi Kubrick. . . ejnye.
   Hozzáfűzés


1 
11655. RCS hozzáfűzése


Ha úgy nézzük a hosszú sétálós snitt már magában egy Kubrick féle dolog, nem?


1 


11632. OSSYNI értékelése : 9 pont


Nagyon tetszik, ötletes. Nagy leszervezési munka lehetett. . . Hiteles, és tényleg felismerhető kaakterek Sajnos nem minden filmet ismertem fel, inkább csak a nagyon ismertebbeket, ezért idővel majd jó lenne kiírni melyik film amit megvalósítottatok. Ez csak plusz extrának gondoltam. Igazság szerint a jelenetek között sétáló ember jelenlétét nem értem a filmben, működött volna nélküle is a dolog, de ez csak opcionális gondolat. Mivel igazi célját nem ismerem a filmnek, még valami nagy befejezést vártam volna, kicsi csattanó jelleggel, nem tudom mit, az a Ti fantáziátokra bíztam volna. Még ilyeneket és hosszabbakat ! GRATULA !
   Hozzáfűzés


1 
11645. RCS hozzáfűzése


Ha lépcső, akkor már inkább a Rocky


11640. Arrin hozzáfűzése


abból a lépcsős jelenetet akartuk


11639. OSSYNI hozzáfűzése


igen én Patyomkin-nt nem hagyhattam volna ki


11636. Arrin hozzáfűzése


Buster Keaton, Nosferatu, Egy város keresi gyilkost, Aranypolgár. . . fájt. Majd egyszer összeállunk egy ultimate verzióra.


11635. Estevez atya hozzáfűzése


Patyomkin


11634. OSSYNI hozzáfűzése


na majd ki nem szúrja a szemem a stáblistában
Sok film kimaradt nyílván kevés ez a 3 perc így is elröppen, de ha sok korszakalkotó film még benne lenne, egy másfél órás filmet szerintem simán kitöltene, ebben a stílusban. Nagyjából jók a választások egyet értek velük.
Hogy mi helyett mit tettem volna be, lényegtelen akkora a paletta. Jó ez így! Grat ! Bár egy titanic az nagyon kellett volna, anno az folyt évekig a csapból szelön dion slágerével, mindent vitt. És esetleg egy mechanikus narancsot. Na már el is kezdtem. . . !!!NEM !!!!! befogom inkább !


11633. Arrin hozzáfűzése


Eredetileg a film fejlődését akartuk bemutatni, képarány, szín ilyesmi. Sétáló karakter a rendezői koncepció miatt kellett, hogy kit szimbolizál azt mindenki eldöntheti, de a jelenléte a technikai okokat nézve azért kellett, hogy kitöltsük az átmeneteket. Nagyon leült volna, ha nincs semmi kapocs, több helyen elég sok idő kellett a következő állomásig. Úgy véltük, hogy elveszítjük a figyelmet, ha nincs meg. A három perces határt így is túlléptük picit. Azért nem ismerted fel őket mert nem láttad/nem ismered annyira, vagy nem volt felismerhető? (javaslom őket megnézésre ) A végén kint van időrendben, nem akartuk otrombán képre pakolni. A csattanót meg majd meghozza a jövő!


1 


11631. Berinde Ervin értékelése : 10 pont


Ez nem csak hogy jó de szép is.
Úgy gondolom hogy ebből lehetett volna egy picivel hosszabbat csinálni de csakis azért mert nagyon szívesen elnéztem volna még egy kicsit.
Itt volt az ideje hogy valami igazán jót lássunk.

Gratulálok! Több ilyet!
   Hozzáfűzés
11627. Faust értékelése : 10 pont


Zseniális.

Ha telhetetlen lennék, még több filmet szeretnék benne látni, de szőrszálhasogatás lenne.

Az alapötlet és a megvalósítás is csillagos ötös, kiváló a rendezés.

Gratulálok.
   Hozzáfűzés


1 
11628. Arrin hozzáfűzése


Nem egy filmnél fájt a szívünk, amit sajnos a 3 perces keret, vagy a megvalósíthatóság miatt ki kellett hagyni, az már biztos! Köszönjük szépen!


1 


11626. Estevez atya értékelése : 10 pont


Ennyi!
Mind az ötlet, mind a megvalósítás nagyonjó, egyedülálló, szupi! Volt benne agymunka is, hogy így szépen összeálljon a dolog.
   Hozzáfűzés


1 
11630. Faust hozzáfűzése


A szerencse mindig a legjobbaknak kedvez.


11629. Arrin hozzáfűzése


Meg nem kis szerencse. . . Köszi!


1 


11624. RCS értékelése : 10 pont


Na végre egy nézhető vizsgafilm! !!! !!!!!!

Százezer pont. Atomj, marhajól ki van találva. Bárcsak ilyen lenne minden vizsgafilm, nem az a tipikus fos amiket úgy általában feltesznek a netre. Egy snittben az egész, minden elismerés. Ötletesen van komponálva, jók a filmekre való utalások (a legtöbb leesett), szép szervezés, megkérdezhetem hogy hányszor lett elpróbálva?
   Hozzáfűzés


1 
11625. Arrin hozzáfűzése


Köszi! Folyamatosan ment a próba, ahogy érkeztek a szereplők az öltözőből, így olyan 8-9 kört mentünk, teljes jelmezes felvétel kb 3-4 volt. Szép kis banda jött össze, köszönjük nekik ezúton is. Hamarosan elkészül az így-készült film, majd linkelem valahol.


1 
1