sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


régi fájl

Hozzászólsz a témához

Neved: ismeretlen
Felhasználónév:
Jelszó:
Hozzászólásod:
Pofák:
Link leírása:
Link (http://):
...


A téma: Túltermelés

<< Frissebb Régebbi >>

24787. Halivud ööö Estevez  2007-02-24 08:51:41


Én akartam tavaly, csak a többiek lehurrogtak
(lebeszéltek)

Válaszolok<-   

24786. Szergej (Tárkány Pictures)  2007-02-24 04:52:52


ahelyett, hoyg valaki valami jókis horrorfilmet készítetne...nem is tudom, hoyg a House for renten kívül van e ilyen...jó én próbálkoztam a Manhunttal, de végül is nem lett valami félelmetes szóval ezt se igazán nekem találták ki szóval maradok a nél Link! Nosztalgia 2006

Válaszolok<-   

24785. Mekkdönci  2007-02-24 01:08:23


Nah, nekem ezzel a StarWarz-fanfilm szavazással kapcsolatban még van egy plusz véleményem:

Én úgy gondolom - és szerintem még sokan mások - hogy a lézerkard az egyik legkönnyebben elkészíthető (vmelyik topicba stafford is írta), de viszonylag elég látványos effekt is.
Ezért sokan ezzel kezdik. Tanulnak belőle, kreatívabbak leszenk ez által, /és nem utolsósorban türelmesebbk lesznek...hehe/ stb. Nincs ezzel semmi baj.

De!

Nekem csak az olyan SW-filmek jönnek be, amik vagy kimagaslóan látványosak (Pl: DotP), vagy normális sztorijuk van (Pl: Sötét Oldal I.) vagy mind2 (Pl: Versus - asszem francia, Tidyrium - német, Second Strike - senkinek sem kell bemutatni legyen má\' készen!)
A többi meg kb olyan érzést kelt bennem, mint amikor véletlenül a Barátok Közt-re vagy a Jóban rosszban-ra kapcsolom a TV-t.

Válaszolok<-   

<< Frissebb Régebbi >>