sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


régi fájl

Hozzászólsz a témához

Neved: ismeretlen
Felhasználónév:
Jelszó:
Hozzászólásod:
Pofák:
Link leírása:
Link (http://):
...


A téma: Rókafutam és egyebek - Feelingflash csapat

<< Frissebb Régebbi >>

48602. -=Vector/SDP=-  2009-04-18 21:55:28


Senkisem mondhatja rám, hogy nem vagyok egy türelmes ember!

Kivártam, hogy enyém legyen az utolsó szó. Igaz 4 évig kellett önmegtartóztatni, de megérte.

Íme hát az utolsó hozzászólás ehhez a témához:
Nekem van igazam!

Válaszolok<-   

11800. Brain  2005-12-03 12:34:00


Mivan az életemmel? Link! Studio-X

Válaszolok<-   

11790. Zed  2005-12-02 16:33:01


és hatalmasat böfögének egy jókora lehúzott sörital mellett

Válaszolok<-   

11789. Halivud Estevez, a filmestészta  2005-12-02 15:57:16


És a poklokból előjövének a minenféle kis izék, amik babot esznek sok borssal...

Válaszolok<-   

11788. feelingflash  2005-12-02 15:08:18


És örvedzé vala a nép, mert sokadik napon béke vala. Megszüné az sok ellenségeskedés, és gyilkolás. Puszitiás, és láztiás.
És üneplé azok vala a boldogásgot. Ivák sok sert, evék sok hamburgert, pizzát, sós ringlit babbal...
És 7. napon vala forgatá új filmet, mert ez kedves lészen nekik, és elvonulá az fagyos télbe, készitvén meglepetéseket az sok felebárátjuknak, hogy azok majdan örvedezzhessnek, és lakmározzhassanak.
Ámen. :o)

Válaszolok<-   

11783. Brain  2005-12-02 14:17:22


ja Link! Studio-X

Válaszolok<-   

11780. Zed  2005-12-02 14:00:48


11777, 11779 -- teljesen egyetértek

Válaszolok<-   

11779. -=Vector/SDP=-  2005-12-02 13:52:12


Az eldurvult dolgok csak látszanak durvának. Valójában itt senki nem ölné meg a másikat, mégha a beszólások olyanok is. Egyszerűen félreérthető a dolog és kész. Más, ha mosolyogva aszt mondom, hogy óóó micsoda ócska film ez. (nem értem egyik filmre sem, ez csak példa!) Vagy, ha beírom. Hiába teszek ki kis mosolygós arcot. ""

Alto: ne félj bemutatni a filmedet, mert senki sem fogja leüvölteni a hajad! Itt nem ok nélkül ment a vita. Sokan csalódtak és ennek hangot adtak. Aztán jött a készítők részéről egy kis visszamondogatás, ami természetes is, hisz az ő "gyerekük"-ről volt szó. Aztán szép lassan elszabadult a pokol. Sokan azért tartják belterjesnek ezt a klubot, mert egymást dicsérgetjük. Tessék! Meg mondta mindenki kertelés nélkül, amit gondol. Most már ez is probléma és rossz példa. Vita mindenütt van, ahol egy kicsit is komolyan próbálják csinálni a dolgokat, mert fontosnak tartják az emberek, amivel foglalkoznak. Akkor mi legyen? Kérdezem ezt mindenkitől.
Szépen, aranyosan mondjuk meg, hogy mi tetszik, mi pedig nem a filmekben? Ezzel indult ez a lassan 2 hete tartó hisztéria-fesztivál. Aztán ez lett. Kit érdekel? Majd jön a következő FF film, amit meg lehet, hogy hetekig méltatunk majd. Persze akkor majd az lesz a gond, hogy itt halálra dicsérgetés van. Nem ez a lényeg! Hanem hogy bekapcsolódott a vitába egy csomó olyan ember is, akik nagyívben be se írtak volna akár évekig sem. (pl.: Hatvani Balázs) Toksz is valahogy kifinomultabb lett és előnyére változott. Sok olyan dolog van, ami mellékesen itt zajlott, fontos, de a sorok között bújt meg. Tessék! Fontosak vagyunk egymásnak! Akik meg ebből kivonják magukat, hát tegyék. Belterjes... ...persze hogy az. Kapcsolódj be és majd mindjárt nem lesz az, mert Te is fontos leszel!

Ezt így látom. Ebből nem kell drámát csinálni. A tanulsága és a szellemi hozadéka meg van ennek a kis botrányos topicnak.

Válaszolok<-   

11778. Zoley  2005-12-02 13:19:24


Nagy igazsagod vagyon QXY!
En is levontam a tegnap este tanulságait...ha sört akarsz inni, akkor semmiképpen ne igyál HP-t...

Toksz: ez nap mindeképpen a sörözésre volt kitalálva (Kontrasztot kik csinálták?)

Válaszolok<-   

11775. Toksz  2005-12-02 12:48:57


aha, idei.

Válaszolok<-   

11774. Quantum  2005-12-02 11:50:22


Toksz: a Kontraszt idei film? Tényleg nem tudom. Láttam a filmet, csak régen.

Válaszolok<-   

11768. Halivud Estevez, a filmestészta  2005-12-02 10:40:10


én pedig örülök, mert jó, ha a vége jó,
és Balázsnak köszönöm, hogy az orrunkra koppintott.
Így még van remény.
Én a télapótól egy barátságos, beszólogatás mentes halivudot kérek :-)

Válaszolok<-   

11767. Zoley  2005-12-02 10:38:30


hmmm... remek hely ez a halivud.hu... megyek iszok még egy kis sört:p

Válaszolok<-   

11766. ALTO Albi  2005-12-02 10:05:11


...én meg csak szomorúan nézem itt a topicot, és nem igazán értem, mi van!!! Miért vadult ez el ennyire? Itt van egy film, ami valljuk be, az oldalon hirdetett/taglalt filmek 90%-ánál még így is magasan feljebb van színvonalban, és hirtelen most ez a film lett itt a főellenség? Miért is? Mi olyan nagyon szar ebben, amiért ilyen stílusú beírásokat érdemel? Hát a húgyivó kis barmok nem kaptak itt ennyi megaláztatást! Helyettetek is szégyellem magam (persze akinek nem inge...) Komolyan mondom, ha valaha lenne még egy filmem (mint ahogy sajnos nem lesz ), már nem merném bemutatni itt a halivudon, mert ha mások filmjével kapcsolatos hozzászólásoktól ilyen szinten remegni kezd a gyomrom, akkor a sajátom esetében még kevésbé bírnám ki... És ahogy más is pedzegette, ebben én is azt látom, mennyire összeférhetetlen kis csoportosulás kezd lenni ez a kis amatőrfilmes világ... (

Válaszolok<-   

11765. -=Vector/SDP=-  2005-12-02 09:42:51


Érdekes amit Balázs írt. Elgondolkodtató. Az biztos, hogy én elmélázok majd a további ténykedésemen. Ebből a topicból pedig nagyon sok minden kiderült, ami talán máshol, másképpen sosem került volna felszínre. Ez jó dolog.

Válaszolok<-   

11764. feelingflash  2005-12-02 09:06:06


Jó reggelt. ;o)
Hatvani Balázzsal teljes mértékben egyet értek! Megmonta a frankót, és ennek örülök. Toksz is jól beszél, és nem is értem miért bántották öt más fórumon, hiszen benne volt meg a letöbb segitö szándék. Egyszer se éreztem úgy, hogy leszólta volna filmünket. Mindig kulturáltan, és higgatan fogalmazta meg gondolatait, még akkor is ha provokálták. Quantumról is igy vélekedek.
Biztos hogy én is részese vagyok valahol annak, hogy idáig fajult a dolog. Bár tényleg igyekeztünk minden váleményt meghallgatni (még a hejesirási hibákra vontakozókat is :o) ), és a felmerült problémákat megtárgyalni, megválaszolni. Csak sokan megtámadtak minket, hogy nem megmagyarázni kell, hogy ez vagy az miért nem sikerült... és innen jött a szokásos fejmosás :o).
Vektor kérdezi, hogy miért nem beszélünk a drámai melléfogásról. Pontosan azért, mert megint kifogásokat fogtok látni benne. Miért nem irunk cikket? 7 hónap eseményeit nem lehet cikkbe foglalni... meg aztán el is ment az ember kedve tölle. :o) De itt ez a forum, már volt itt egy /sajnos csak egy/ értelmes eszmecsere.
Miért állunk neki egy új filmnek máris? ... :o) Hát miért ne? :o) Az ötlet megvan, a lehetöség adott. Idö van rá. Hát most mit álljunk itt, és buslálkodjunk. Van akinek nem tetszik a Kényszerpálya. Puf neki, de ettöl már jobb nem lesz, akár hogy magyarázzuk. Le van forgatva, össze van vága. DVD-n van.
A következö filmben van a lehetöség, hogy azoknak is tetszetöset alkossunk, akinek a Kényszerpálya nem tetszett. Hogy hasznositsuk azokazt a tapasztalotak amiket a Kényszerpálya fogatásán gyüjtöttünk... és hogy felhasználjuk azokat a véleményket, amiket pl. itt is kaptunk.

Sajnos, számomra már kényszerüséggé vált ez a fórum, és a Halivud látogatása is. A hobbi meg nem a kényszerüségröl szól. Én szégyelem már magam ami itt folyik, ezért részemröl itt lezártam ezt a támát. Nem akarok azok közzé tartozni, akiröl Balázs irt. Szeretném megköszzöni azoknak, akik ide irtak akármilyen hangnemben is, mert vették a fáradságot, hogy reagáljanak a filmjeinkre.

Ahogy Balázs irta: Inditsunk tiszta lappal. ;o)

Válaszolok<-   

11757. Zed  2005-12-01 22:24:04


3. sör juhhúúú

Válaszolok<-   

11755. Toksz  2005-12-01 22:01:53


Vector: én azért a hozzászólásomért meg is kaptam a magamét rendesen. nem ezen a fórumon és nem feelingflashéktől. csak az volt a fura, hogy személyem ellen irányult, mikor most írod másodjára, hogy Te is úgy láttad a dolgot ahogy én azt az elején egyszer (igaz keményen, de őszintén és jószándékból) megfogalmaztam és leírtam. ezért sem akarok máskor nyersen, de őszintén ahhoz hasonló véleményeket írni, mert lehet jogosan, de mások számára sértő lehet.
sajnálom tényleg, mert olvasa ezt a millió véleményt a filmről, javarésze csak jószándékből írodott, a maradék rásze pedig szintén jószándékból, csak vagy rosszul volt fogalmazva, vagy nem értette akinek írodva lett. ez a probléma, az ilyen szerintem már komolyabb beszélgetéseket egy jó korsó sör mellett sokkal értelmesebben és egyértelműbben meg lehet vitatni, nem lennének nézeteltérések és viták.

Válaszolok<-   

11752. -=Vector/SDP=-  2005-12-01 21:56:34


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!!!!!! "pacizós" - érteeeeeemm! Basszus! Azt hittem, valami speckó kifejezés. Szóval a lovas! ...jajj de hülye gyerek vagyok!

Sosem reagáltok arra, amit mondok! Legalább csak annyit, hogy elolvastam, felfogtam, vagy valami. Mindíg egy 129. ember véd meg benneteket, aki vagy haver, vagy istentudja kicsoda, de én nem vele akarok beszélni, hanem veletek. Hát ha ilyeneket kell írnom, hogy figyeljetek...

Itt van ez a dráma kérdés is. Estevez is szólt róla. Például itt sem foglaltatok állást. Aztán cikket sem írtok, mert új filmet kezdtek. Miért?! Ez is hozzá tartozik: tapasztalatok, amiket átadunk másoknak. Csak filmezni észnélkül, mint aki be van sózva! Rekordra gyúrtok?! 100film/hó, vagy mi?!

Igaz, hogy lehordtalak benneteket a sárgaföldig egy csomószor, de nem azért, mert utállak benneteket. Sőt! ...de ezt nem fogom kiteregetni, meg már Toksz is leírta. Ettől függetlenül kíváncsi lennék a kis forgatási naplószerű-cikksorozatra. Mikor mi volt a gond, hogyan oldottátok meg. Ezért van ez a klub, nem azért, hogy orrba-szájba nyomjuk a filmeket, amíg bele nem rokkanunk.

Válaszolok<-   

11749. feelingflash  2005-12-01 21:48:47


egéségedre' Zed! ;o)

Válaszolok<-   

11748. Zed  2005-12-01 21:46:56


na kitárta a kapuit a második sör a sokból
egs midnenkinek

Válaszolok<-   

11746. feelingflash  2005-12-01 21:39:20


Akkor légyszives reagálj erre normálisan, és ne önts olajat a tüzre. Kérdez meg, hogy hogyan értettem, mond hogy ez téged sért, hogy magadra vetted, és akkor pontositok.
Nem rágalmakat kell irni, hogy mi miket mondhatunk a forgatáson a halivudosokról, meg hogy hogyan csináltuk a filmet. A pacizós rész meg teljesen hallatlan.

Nem akartam az SDP bántani az 1-2 perce filmekkel. Pontosan értem, miért csináljátok. Csupán arra utaltam, hogy mi más uton járunk, mint ti. Ennyi.

Válaszolok<-   

11745. -=Vector/SDP=-  2005-12-01 21:30:24


"Nem bántuk meg, hogy nem vigjátékkal, vagy paródiával, meg egymást agyonpüfölös - egyébként szokványos amatör - stilusu filmet készitettünk. Mint mondom, tapasztalat szempontjából nagyon sokat profitáltunk. Sokkal többet, mintha 1-2 perces semmitmondó filmeket csinálnák évekig."

Köszi Dragon!

...itt indult a dolog. Erre reagáltam. Azért ez lenéző stílus vagy nem?

Válaszolok<-   

11743. feelingflash  2005-12-01 21:21:20


:o) Jorgee? Te Vector ügyvédje vagy? :oP

Válaszolok<-   

11740. Toksz  2005-12-01 21:14:53


hé Zed nem jöttök msnre?
na ez off, de szerintem mást most nem olvasnak a srácok.

Válaszolok<-   

<< Frissebb Régebbi >>