sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


régi fájl

Hozzászólsz a témához

Neved: ismeretlen
Felhasználónév:
Jelszó:
Hozzászólásod:
Pofák:
Link leírása:
Link (http://):
...


A téma: Rókafutam és egyebek - Feelingflash csapat

<< Frissebb Régebbi >>

11739. feelingflash  2005-12-01 21:13:05


Pedig sok észrevételt fogadunk innen. Ezt nem győzőm minden alkalommal elmondani. Legutóbb pl. Quantum zenei meglátásait. Dene várjátok tölem, hogy széles vigyorral fogadjak helyesirási hibákból kiinduló pacizós rágalmakat. Ne hiszem, hogy ez bármiféle épitőjellegü kritika vagy vélemény lenne, ami az amtör filmezéhez kapcsolódik.

Válaszolok<-   

11738. Zed  2005-12-01 21:11:43


HALIHÓ
ittvagyunk Rozmárnál és ha hiszitek hanem az imént bontottuk meg az első jó sört a ma esti sok jó sör közül
üüdv

Válaszolok<-   

11737. feelingflash  2005-12-01 21:08:06


Én meg nem iszok sört, vezetek... :o)))

Válaszolok<-   

11736. Toksz  2005-12-01 21:07:25


JORGEE: részben én is ezért hagytam abba a véleményeim írását ezzel a filmmel kapcsolatban, másrészt más fórumon is kaptam durva kritikát, hogy mennyire lefikáztam ezt a filmet, pedig nem is. nekem meg nem éri meg, hogy néhány jótanácsért cserébe ellenségeket szerezzek és rossz szemmel nézzenek rám alaptalanul. ha majd lesz alapja, akkor azt észreveszi mindenki. de az ilyen kritikákból és véleményekből (én is tudom, hogy 99.5%-uk csakis segítő és építő jelleggel íródnak) sokszor vitába, ellenségeskedésbe és fikázásba megy át, aminek nem sok értelmét látom, pedig se a film készítői, se más filmes kritikusok akik ide beírják a véleményüket nem akarnak egymásnak rosszat, csak hát néha nem úgy sül el a dolog, ahogy azt elvárná az ember.
már kibontottam és iszom a "sösöm".

Válaszolok<-   

11735. feelingflash  2005-12-01 21:07:00


Pontsan tudom mit irtam, és Vectotól várom rá a választ.

Válaszolok<-   

11732. Toksz  2005-12-01 21:00:56


ha hiszed ha nem Zoley, miközben olvastam a beírásod, pont készültem sösért a hűtőhöz, de most meg is teszem.

Válaszolok<-   

11731. Zoley  2005-12-01 20:55:06


Egesz szepen egymasnak estetek itt... nem szep dolog ez.

Kedves feelingflash! Akkor had utasitsam vissza en a 11723-as beirasod, mert annak semmi alapja nincs. Azt hiszem eddig is mindenki jot akart nektek, tanacsot adni es segiteni. Ezutan varhatjatok, hogy barki is veszi majd a faradtsagot es hozzaszol. Kiveve persze a haverokat, akik bizonyara csak "objektiv" kritikaval fognak ellatni...

Vectortol en meg nem olvastam "durva, arogáns, és aljas hozászólást", es soha nem "ocsarolt gerinc nélkül" senkit. Az hogy a te erzekeny gyomrod nem birja feldolgozni ezt, az mar csak a te bajod. Ezt ezert en kerem ki az o neveben is!

Nem akarok arra a szintre lemenni, amin most a vita megy, igy itt befejezem. De most te is nagyon gondolkozz el, azon amit irtal!

Na megyek iszok egy sort, erre a nagy izgalomra

Válaszolok<-   

11728. Toksz  2005-12-01 20:25:12


húha, durva dolgok mennek már ebben a topikban. én nem is szólok semmit, mert mondhatjuk úgy is, hogy: "mindkét fél"-nek meg van a maga igaza, amiben vannak valós és igaz dolgok. szerintem.
Quantum: láttad a Kontraszt című filmet? Nekem meg az az idei év kedvenc kisfilmje. szerintem nagyon szépen megcsinálták a srácok, megérdemelték a készítők hogy nyertek vele, bár már nem tudom hol.

Válaszolok<-   

11727. feelingflash  2005-12-01 20:24:30


Köszi Quantum! Teljesen korrekt volt. ;o) Eltettük a meglátásaidat. Sőt, a köv film alá, már egyszerre szeretnénk zenét irni. Ehhez a te véleményed is hozzájárult ;o)

Válaszolok<-   

11723. feelingflash  2005-12-01 20:09:40


Nem az a baj - és ez a lényeg! - hogy neagtivimokat hoztok fel (egyébként örülnénk is neki, hogy segitetek a hibákat megkeresni), hanem az, hogy egyesek nem kellő tisztelettel beszélnek a másik munkájáról.

Bizony vannak itt nagyon durva, lekezelő hangnemben iródó hozászólások - ami még hagyán -, de számomra megdöbbentő, hogy ezt olyan személyek követi kel, mint Vector. 11711 rendkivül durva, arogáns, és aljas hozászólás volt.
Eddig tiszteltelek. Még a hangsávos felháborodásodat is le tudtam kezelni, de ez túl megy mindenen.
Természetesen teljes mértékben elutasitjuk ezen hozzászólás tartalmát, és felháboritónka tartjuk! Nem méltó az ilyen hozzászólás az SDP-től bármiféle amatör alkotással szemben! Nem csak magadat, de az egész csapadodat minősited egy ilyen hozzászólással!
Gondolkoz el ezen Vector, és még nem késő egy bocsánatkérés ebben a fórumban.
Nem szeretnék ellenségeket, mert a szórakozásunkat rontanák el vele, de azt sem hadjuk szó nélkül, hogy gerinc nélkül ócsároljnak minket!

Válaszolok<-   

11720. Quantum  2005-12-01 18:57:38


Egyetértek Zeddel. Én is kicsit túldramatizáltam egy hozzászólást, de szerintem továbbra sem ok nélkül.
A film élvezhető, nincs az az előző filmjeikből ismert hiba, hogy nem illik az utószinkron a filmbe. A zenéről alkotott véleményemet leírtam, nem változtatok rajta, biztos vagyok az igazamban!
Minden hibával, minden gonddal, minden jóval és értékkel együtt, az idén készült és az általam látott non-profit, magyar filmek közül nekem ez tetszett a legjobban. Nem azt mondom, hogy ez a legjobb Feelingflash film, de nekem jobban tetszett, mint a Rókafutam. Számomra érdekesebb volt mint a Kommandó Svájcinéggerrel, vagy a Copland Szilveszteri Szalonnával.
Bízom abban, hogy a következő filmetek még jobb lesz és tanultok az általunk feltüntetett hibákból!

Válaszolok<-   

11719. -=Vector/SDP=-  2005-12-01 18:48:15


"Egyébként meg el tudom képzelni, hogy unják a gengszteres vígjátékokat ezért próbálkoztak mással. Nem értem miért baj ez."

Azért Eszti, mert a DRÁMA egy többezer éves színházi műfaj, ami színjátszásra épül. Kit akarnak megríkatni egy rezzenéstelen-arcú főszereplővel, beszélni nem tudó szereplőgárdával?! Ehhez még csak filmesnek sem kell lenni, hogy az ember rájöjjön: égbekiálltó ökörség, amihez hozzá sem szabad nyúlni! Ilyen háttérrel maradjunk a "ratatata-csihipuhi-most meghalsz" stílusú komédiánál. Aztán, ha megfelelő igényességgel készül, akkor igenis nem unja a közönség és nem kap herótot, mint a sok tehetségtelen-agyatlan StarWars paródiától.

Válaszolok<-   

11718. Zed  2005-12-01 18:36:31


heló
olvasgattam sokmindent ebben a topicban...
és itt mindenki össze vissza sértődget
ez ezért, az meg azért, igaz, szálltak el kemény vélemények de ez egyáltalán nem ok a feelingflash részéről, hogy nagyon felháborodjon,
hiszen állításuk szerint, ők ezt élvezetből csinálják, a társaság, és a filmezés szeretete miatt, valamint a barátoknak! JEE (ha jól értelemzem) és megvan a maguk szinvonala amit produkálnak és ennyi.
Úgygondolom ez az egyetlen értelemes kifogás arra, ha valaki leszólná a filmjeiket,
szar az operatőri munka?-képkomponálás,autoexposure összevissza be-kihúzza az iriszt? szar a szinészi játék? -az éppen kivégzendő ember a bárban olyan hangsúllyal könyörög az életéért mintha egy pohár vizet kérne? szar a történet? ez felesleges az meg totál szar?
a fent említett kifogás mentesíti őket mindezek alól, hiszen ez mégiscsak egy AMATŐR film, az amatőr filmek legsajátosabb jellemzői,DE ők saját örömükre készítették el alkotásaikat, és becsülöm őket a belefektetett munkáért,
viszont nem árt ha tisztában vagytok saját mércétekkel és nem őrültök meg hogy ez igenis ááááde ki**szott jó film lett!
nektek lehet állat mód tetszik,de biztos van bennetek egy vélemény amit egy keményebb mércéhez állítva láttok , hogy kb hogyan reagálna más, és nem csak ti meg a haverjaitok, ezért bármilyen lehúzó fos és lefikázó hozzászólást pozitívnak kell tekinteni,mégha néha az nagyon sértő, meg kell emészteni hogy ebből ti építhessetek és az a mérce a "ti&haverok" és a "mások" között egyre kevesebb differenciával legyen léteződve
és nem visszamordulni midenféle kifogással.
tény hogy a kiszállás --> rókafutam --> kényszerpálya hullámon nem látni túlságosan nagy fejlődést, de van!
én úgy látom ez egy bizonyos Feelingflash szint,
de fejlődni mindig lehet és sohasem lesz késő, és tudom,
hogy minden elkészített filmmel gyűlik a tapasztalat,
jó munkát kívánok nektek a továbbiakban is!
várom a kövi néznivalót
Üdv,
Zed
Link! studio-x

Válaszolok<-   

11717. Halivud Estevez, a filmestészta  2005-12-01 17:50:48


Quantom!
McLoad szerintem nem sértődött meg, meg egyáltalán, ne állítsd be úgy, hogy nem viseli a kritikát, akármennyire is trend most ez.

Vectorka:
"Nem a hozááértés hiánya, hanem a trehányság" miatt lett ilyen.

Szerintem pedig fordítva: sokat dolgoztak vele, de mivel nem értenek hozzá annyira, nem tanult filmesekről van szó, ezért aztán akár 1000 órát is eltölthettek volna a beállításokkal, vagy mittomén éppen melyik részével van bajod. Tu'om, az egésszel :-)

Egyébként meg el tudom képzelni, hogy unják a gengszteres vígjátékokat ezért próbálkoztak mással. Nem értem miért baj ez.
A Rókafutam szerintem csúcs volt, tényleg nem volt mit tenni már azon a területen. Itt viszont sokkal inkább van lehetőség.

Egyébként most a héten, amikor a papírhajtogatós filmet vettük fel éreztem rá az "örömfilmezésre". Majd egyszer valahol megpróbálom leírni.

Válaszolok<-   

11716. Quantum  2005-12-01 17:40:49


McLoad.
Fogalmam sincs, mit használtál, a Fruity Loopsot annyira nem használtam, nem tetszett (csak goát tudtam vele készíteni, én a chill-outot meg az ambientet szeretem csinálni)! Tőled le vagyok maradva, én csak 9 éve zenélek! Egy évig csak a filmzeneszerkesztésről tanultam, bár nem sokminden ragadt meg bennem, mert nem voltam akkor még érdekelt benne (de a lényeg megmaradt).
5 éve hangosítok, 4 éve dolgozok studióban, az effekteket is vassal (effektprocival) csinálom. A hangokat szinti biztosítja. A szoftverek az alábbi progikra korlátozódnak: Adobe Audition, Sonar, NI FM7. Hamarosan a Reason is meglesz (). Most mit is akartam ezekkel mondani? Szerintem elhamarkodtad kijelentésedet azzal (mondjuk én is mással), hogy nem értek hozzá, ugyanis nem tudtad, hogy nem használom a szoftvert. Hú, ez most jó zavaros lett.
Szerintem nem kéne lehurrogni azért, mert rosz véleményem volt a zenédről! Én rengeteg rossz kritikát kaptam, de megtanultam, hogy nem háborodok fel, hanem hogy inkább tanulok belőle! Bár nem vagyok zenei professönöl, nem ez a fő hobbim, nem ebből élek, de azért tudok valamit! És ezt a tudást fel tudom használni arra, hogy segítsek annak, akinek kell. A kérdés ott van, hogy fogadja-e az illető! És szerintem te hiúságból nem fogadod.
És a zene rosszul sikerültségére nem magyarázat, hogy csak három hónap állt rendelkezésre! Egy magát profinak mondó zenésztől más mentséget várok.
Plusz meg a sok stílusváltás egy filmzenében nem apróság!
A legjobban azon vagyok fennakadva, hogy azt mondod, nem értek hozzá! Nem is ismersz! Lehet hogy nem értek hozzá, mert mihez lehet érteni az egyszerű dolgokon kivül? Sőt! Szerintem te sem értesz hozzá! Meg merem kockáztatni!
Ez a honlap nem azért van, hogy egymást leszóljuk, hogy milyen béna a másik (vagy a konkurenciának vélt csapatot), hanem hogy támogassuk egymást! Szerintem te kegyetlenül félreértetted az írásomat, mert nem bántó szándékkal írtam! Vagy elolvastad egyáltalán?
Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy kicsit agresszívabban írtam a többi hozzászólsaimhoz képest, csak az ilyen dolgok kiakasztanak! Nem akarok erről többet írni! A részemről a vita lezárva!

Válaszolok<-   

11711. -=Vector/SDP=-  2005-12-01 16:43:14


"Na kb. így készült a film is." - nekem is így tűnik. Nem a hozááértés hiánya, hanem a trehányság/nemtörődömség miatt lett ilyen a film. ("- jóvanaz halivudra a sok parasztnak!" Ettől vannak kiakadva azok, akik ki vannak akadva. A többieknek meg jóvan így is, mert nekik a győzike is szórakoztató világszám. - ezexerint....és ezzel beszóltam mindenkinek sz*rul.

Jajj még egy utolsó vérlázítás:
"Nem bántuk meg, hogy nem vigjátékkal, vagy paródiával, meg egymást agyonpüfölös - egyébként szokványos amatör - stilusu filmet készitettünk." - úgy érzitek nektek ebben már nincs kihívás, vagy mi?! Kicsit elszaladt a paci. Ezen még agyalni kellene fiúk. ...nem is kicsit. Ebből is látszik, hogy olyan lazán ültetek a lovon, hogy fel sem merült bennetek, hogy leeshettek. Pedig most nagy volt a huppanás. Beleremegett az egész amatőrfilmes magyarország. ...érzek valami CWT-s feelinget ebben. )))))

Válaszolok<-   

11670. ALTO Albi  2005-11-30 14:05:59


QXY at 11650:

Az utószinkront NEM dicsértem


Válaszolok<-   

11669. -=Vector/SDP=-  2005-11-30 13:38:16


Így van! Nagyon drukkolok és bízom a csapatban!

Válaszolok<-   

11663. feelingflash  2005-11-30 11:11:48


Vector bizik bennünk... ;o)
Természetesen igyekszünk majd, hogy 4 hónap múlva se tudjon mást irni. :o)

Válaszolok<-   

11660. feelingflash  2005-11-30 10:08:57


Vector, 4 hónappal megelöztél minket, de neked elnézzük. /az SDP úgy is évekkel elöttünk jár :o)/
Hát hogy a hang Istennel, vagy istentelenül lesz jó, azt még nem tudom. De mivel rövidfilm lesz, több energiát tudunk majd ráforditani, az biztos.

Nem bántuk meg, hogy nem vigjátékkal, vagy paródiával, meg egymást agyonpüfölös - egyébként szokványos amatör - stilusu filmet készitettünk. Mint mondom, tapasztalat szempontjából nagyon sokat profitáltunk. Sokkal többet, mintha 1-2 perces semmitmondó filmeket csinálnák évekig. /nam ondjuk meg is kaptunk az ugyan ennyi mennyiségü kritikát is :o)) - szerencsére!/ Ugyanakkor a pozitiv közönség visszajelzés további lendületet ad az új munkákra.

Válaszolok<-   

11659. Zoley  2005-11-30 10:06:34


Estevez: semmi probléma

Vector: ))

Válaszolok<-   

11658. Halivud Estevez, a filmestészta  2005-11-30 09:56:30


ööö...ez mi? elképzelted, hogy hallgatnak rád, és akkor miket mondanál?

Válaszolok<-   

11656. -=Vector/SDP=-  2005-11-30 09:48:23


Most az FF új - még el nem készült - filmjéről szeretnék szólni:
A hang istentelenül jó lett! Látjátok megérte b*sztatni benneteket! Példaértékü, hogy megsértődés helyett okultatok a hibákból. A sztori király és örvendetes, hogy nincsenek a filmben a Kényszerpályához hasonló felesleges töltelékek. Látszik, hogy a vágó lelkesebben metélte a makacs nyersanyagot! Gratula!

Válaszolok<-   

11654. Halivud Estevez, a filmestészta  2005-11-30 09:34:00


elnézést kérek Zoleytól a bíróságos beszólásom miatt :-)

Válaszolok<-   

11645. Krisz  2005-11-29 23:30:59


Nekem egy olyan észrevételem van, mint ami régebben a rikkancsfiúnál volt, hogy furcsa karakter. Helyszín a rendőrség előtti üres járda, ahol jön egy zsebes, és ellopja a nő táskáját, majd a bejárat előtt a rendőr karjaiba fut. Elég merész egy tolvaj, vagy csak hülye. A bevált módszer az, hogy tömegben lenyúl, és átpasszolja a társának. Esetleg motoron jön. Itt meg sehol egy ember, gyalog van, meg a helyszínválasztása sem túl szerencsés. Lehet hogy analfabéta, és nem tudja hogy rendőrség van mellette
Egyébként jók voltak a poénok, a gépfelyver, meg a lövöldözős játékos rész. Zenét én sem vettem észre hogy baj lenne vele, de még megnézem a filmet mert csak egyszer láttam. A beszéd néhol tényleg nehezen érthető, de ezt már mondták. A közös filmnél csak Esteveztől félek emiatt

Válaszolok<-   

<< Frissebb Régebbi >>