hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

U-fájlok 3 - Végső összecsapás A FILM

Értékelj!Bejelentette: kvikveg

U-fájlok 3 - Végső összecsapás A FILM
Készítette: 

Tartalom: Egy ufo civilizáció támadja meg a Földet Urbán irányításával. A végcél a Föld elfoglalása, az emberiség kiírtása. A háború az Urbánok és az emberek között megkezdődött.

Műfaj: akció-katasztrófafilm | Hossz: 66 | Pontátlag: 10.00 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13804. Doktor Kubb értékelése : 10 pont


Erre a filmre én 10 pontot adok, és a következővel indokolnám: Totálisan profi produkció! Mindenben. Már az U-fájlos szignó is ütős lett. Elképesztő a látványvilága, űbereli a profi MTV-s filmekét. Jók a karakterek és a színészek is helytállnak. Az Urbán karaktert szeretném kiemelni, elsőre könnyűnek tűnhet, de nehéz lehetett úgy eljátszani, hogy ne legyen túl idegesítő, de mégis hülyegyerek legyen. Akár Boris Karloff a teremtmény megformálásában. A másik kedvencem a női főszereplő volt. Csak így tovább! Várom a 4-es és 5-ös reboot elkészítését!
   Hozzáfűzés


1 
13807. kvikveg hozzáfűzése


mindenkinek köszönjük az értékelést, vért izzadtunk és meglett az eredménye xd


1 


13771. OSSYNI értékelése : 10 pont


Engem az Urbán(ok) karaktere teljesen idegesített, egyébként a film brutál melós, sok meglepően jó vágási fogást láttam, gratulálok, egyértelmű 10-es !
   Hozzáfűzés
13770. Carmen Unendlich értékelése : 10 pont


óriási volt látni a moziba. csak ámultunk a barátaimmal. effektek terén nagy előrelépés látszik. az ufo modell sem egy nap alatt készühetett. jó atmoszférát nyújtott, olyan világvége hangulata volt. a szereplők nem hagytak túl nagy benyomást bennem, kivéve urbánt és sötét alakot. a 4 ik részre mégjobban kibontakoznak akkor 11 pontot adok
   Hozzáfűzés
13768. saturn értékelése : 10 pont


Amit írni fogok az teljesen pozitív, ezért kérlek ne értsétek félre. Sokat gondolkodtam, hogy beteg vagy állatok vagytok, de végül rájöttem, mindkettő. Tanácsolom, menjetek állatorvoshoz Szerintem a kép világ egész filmszerűre sikeredett, látom van már rendes belső FBY helyszínetek is, ami emelt a színvonalon. Az is jó, hogy az utcai jeleneteknél voltak jó kis statiszták és a szinészi játék is egész jó volt sokuk esetében. Közülük a csuklyás bácsi volt a kedvencem Összeségében tetszett, volt sztoria, vicces volt, és akadtak akciósabb részek is. Remélem lesz még legvégső meg legislegvégső összecsapás is.

Szakmai oldali ellemzést meghagyom a szakérőknek.
Egy maximális pontal búcsuzom, további sok sikert!
   Hozzáfűzés


1