hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Porta

Értékelj!Bejelentette: Arrin

Porta
Készítette:  Bocz Bálint

Tartalom: BKF - Rendezői mesterség 1. tantárgyra készült \"Némafilm\" gyakorlat.

Műfaj: rövidfilm | Hossz: 5 | Pontátlag: 9.75 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13564. pppbela értékelése : 9 pont


Erre a filmre én 9 pontot adok, és a következővel indokolnám: tetszett a szinkronban történő történés, ami a rajzfilm és a biztonsági kamerák közt volt. A színészi játékon lehetett volna csiszolni, vagy az a humor része volt? Tetszett a stílushoz igazodó stáblista is. Szeretném tudni, hogy mi volt trükk a monitoroknál. Vagy nem volt trükk?
)
   Hozzáfűzés


1 
13565. Arrin hozzáfűzése


Ezt a kérdést dícséretnek veszem, rögtön az elején találod a turpisságot:
http://www. youtube. com/watch?v=7_uOtVdmvFQ


1 


13436. OSSYNI értékelése : 10 pont


Erre a filmre én 10 pontot adok, és a következővel indokolnám: Zsírállat, szuper lett! Kifejezetten látványos. Zseniális történet! Élmény volt nézni, várom a következőt tőletek!
   Hozzáfűzés
13343. dwzoli értékelése : 10 pont


Erre a filmre én 10 pontot adok, és a következővel indokolnám: Zsírállat, szuper lett! Kifejezetten látványos. Magával ragadó történet, remekül megfogalmazott mondanivalóval! Élmény volt nézni, várom a következőt tőletek!
   Hozzáfűzés
13334. Estevez, a filmestészta értékelése : 10 pont


Erre a filmre én 10 pontot adok, és a következővel indokolnám: Zsírállat, szuper lett! Kifejezetten látványos. Zseniális történet! Élmény volt nézni, várom a következőt tőletek!

Egy kis kiegészítés még: látni, hogy törődsz a részletekkel, BKF feliratú monitor, és ahogy az egyik hang alá festi a másik képet. . . whooááá, ezt tessék nézni! Ha ezt csinálod házifeladatként, mint csinálsz majd az életben? Úgyértve, hogy hát tudod, hova tanulsz még
   Hozzáfűzés


1