hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Négy Elem

Értékelj!Bejelentette: Arrin

Négy Elem
Készítette:  Bocz Bálint

Tartalom: Rövid akciójelenet részlete. A BKF Kameraman szakán készített harmadik féléves Operatőri Gyakorlatok, Négy Elem házi feladatára készített kisfilm. Készítette: Bocz Bálint Hatalmas köszönet mindenkinek, aki segített. :)

Műfaj: wuxia | Hossz: 3 | Pontátlag: 8.40 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14068. Kovács Olivér értékelése : 5 pont


Jó lett a jelenet, végre nem valami kínos, amatőr szagú alkotás.
   Hozzáfűzés
13398. negeru értékelése : 10 pont


Le a kakappal. Ami jeleneteket illeti remekül fel lettek vége. Látszik hogy az operatőrnek van érzéke. A vágás is dinamikus. Ami engem illet ne a gagyi hangok aozok amik hiányoznak, hanem egy kis zenei aláfestés a jelenetek alá. Minden tiszteletem. Remek munka. . . .
   Hozzáfűzés
13337. OSSYNI értékelése : 9 pont


Azt hiszem nincs mit taglalni. Ez kurva jó ! Egyetlen egy dolgot nagyon hiányoltam a susogó csattogó gagyi hangokat ami az ilyen filmekre jellemző.
   Hozzáfűzés
13310. slawter értékelése : 8 pont


Heló!

Tetszett. Viszont én is hangokat meelnémki. Roppant ütős lett volna, ha jobbak ahanghatások. Ami volt, többnyire oké, elmegy szinten ment, vagy kicsit gyengébben. Kihagyott ziccer. . .
   Hozzáfűzés
13309. Redix értékelése : 10 pont


Le a kalappal! Nagyon profi! Tetszik a sok vágás, ami dinamikusabbá teszi a küzdelmet! Szépen ki van dolgozva. Jók a szögek, szuper! Az eddigi legjobb küzdelem ezen az oldalon - legalább is amit én láttam eddig!

Pár dolgot hiányoltam csak: aláfestő zenét, ütés hangokat és harci üvöltést erőlködést lihgést stb. Ezek még filmesebbé tették volna, de gondolom a gyakorlat az operatőri munkára volt kihegyezve, ne pedig a hanghatásokra.
   Hozzáfűzés


1