sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Nano relikvia

Értékelj!Bejelentette: Deleted

Nano relikvia
Készítette:  Podmaniczky István Podi Film

Tartalom: A távoli jövőben a föld anyag- és energiaválsága olyan mértékűvé vált, hogy többé nem lehetett megfékezni a katasztrófát. A megélhetés egyetlen formája a zsoldos hadsereg maradt, a készleteiben kimerült Föld lakói számára. Azonban háborúkat vívni büntetlenül, bármi is legyen a cél...........nem lehet.

Műfaj: Sci-fi akció | Hossz: 30 | Pontátlag: 9.83 | Ennyi értékelésből: 6


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez13708. Redix értékelése : 9 pont


A CGI-ben egyre ügyesebb vagy, szép és látványos jeleneteket sikerült összehoznod! Tényleg le a kalappal! Szerintem a CGI számodra az út, ami a sikerhez vezethet!

Az esetleges színészi hibákról annyit jegyeznék meg - némi tapasztalattal mögöttem -, hogy átlag emberekkel elég nehéz együtt dolgozni, nem mindig lehet belőlük kihozni azt, amit a rendező szeretne viszont látni, mert nem mindenkiben van meg a tehetség a színészetre. Persze a rendező feladata, hogy megpróbálja a lehetetlent, de az nem mindig sikerül.

A filmben - lévén hogy a forgatókönyvírás áll közelebb hozzám -, én elsősorban a párbeszédeken dolgoznék többet, hogy filmesebbek legyenek, mert egy jól megírt beszéddel, sokkal jobban tud azonosulni a szereplő.

Összességében nekem tetszett a film! Természetesen vannak hibái, de szerintem mindegyikünknek van hova fejlődni! Ez a film látványában a legjobb az oldalon, a többiben pedig az élmezőnyben jár a tapasztalat gyűjtés ösvényén!

Azért adok 9 pontot, mert szerintem még kicsit kellett volna dolgozni azon a forgatókönyvön!
   Hozzáfűzés


1 
13709. Redix hozzáfűzése


Kicsit módosítanám a párbeszédről tett megjegyzésemet, mert kimaradt belőle egy gondolat!

**én elsősorban a párpedszédeken dolgoznék többet, hogy filmesebbek legyenek, mert nem csak, hogy kifejezőbbek és hangzatosabbak lesznek a vásznon, de a szereplők is jobban tudnak vele azonosulni. **


1